Olemme iloisia voidessamme ilmoittaaa että peli on saataville Android –laitteille alla olevasta linkistä

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.DefaultCompany.UrajrvenKartanonMysteeri

Hugo ja Lilly päättävät pitää teatteriesityksen ystäviensä kanssa. Valitettavasti vieraiden saapuessa heidän kartanossaan alkaa tapahtua outoja asioita. Sisarusten pitää ratkaista kartanon mysteeri joka riivaa heitä.

Vilkaista pelistä:

Pelin tarkoitus on kertoa Urajärven kartano museon historiaa ja museon historiallisia esineitä. Kaikki esineet joita pelaaja kerää pelissä, ovat nähtävissä museossa. Peli kannustaa ihmisiä vierailemaan Urajärven kartanossa kertomalla miltä kartano näyttää ja kuinka sen asukkaat elivät. Pelin tarina ottaa vähän vapauksia kertoakseen tarinansa, mutta on suurimmaksi osaksi totta. Vieraile museossa kun olet läpäissyt pelin nähdäksesi kaikki huoneet ja historialliset esineet joita olet kerännyt pelin kuluessa. Kukin pelin tasoista sijoittuu kartanon eri huoneisiin sekä ympäröivän alueen rakennuksiin. Pelaaja voi halutessaan etsiä kaikki esineet tai keskittyä ratkaisemaan kartanon mysteerin. Jokaisella tasolla on kolme vaikeustasoa. Pelaajan pitää löytää 10 esinettä tasosta ensimmäisellä kertaa, toisella kerralla 20 ja kolmannella kerralla pitää löytää 30 esinettä. Jokainen pelikerta antaa pelaajalle yhden esineen pelaajalle. Kaikkien tasojen läpäisy kaikilla kolmella vaikeustasolla on merkittävä saavutus josta voi olla ylpeä.

Kerätyt esineet pelissä:

%d bloggers like this: