Olemme iloisia voidessamme ilmoittaaa että peli on saataville Android –laitteille alla olevasta linkistä: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.DefaultCompany.UrajrvenKartanonMysteeri

Pelin ovat tehneet XAMK:n opiskelijat Urajärven Kartanomuseolle markkinoidakseen tätä kaunista paikkaa. Olemme iloisia saadessamme esitellä pelin ja toivomme että tykkäät pelistämme. Toivomme myös että se houkuttelee sinua vierailemaan museolla.

Yritämme esitellä mahdollisimman paljon kartanon upeaa sisustusta ja kiehtovaa historiaa. Toivomme että pelaajat tulevat museolle aarrejahtiin ja että löydät kaikki pelissä keräämäsi esineet myös museosta. Tämä on meidän suurin haavemme. Pelin tekeminen oli pitkä ja hauska matka.

Pelin tekijät ovat:

Samuli Nukala

Tässä projektissa hän on tehnyt kaiken ohjelmoinnin, käyttöliittymän, erikoistehosteet ja pelin ohjeet. Samuli on aloittanut opinnot XAMK:ssa syksyllä 2020 ja hän haluaa tulla pelikehittäjäksi.

Justyna Neuvonen

Hän on vastuussa pelisuunnitteludokumentistä, grafiikoista ja käyttöliittymän suunnittelusta. Justyna on aloittanut opinnut XAMK:ssa alkuvuodesta 2019.

Pelin tekeminen vaati valtavan määrän työtunteja eikä se olisi ollut mahdollista ilman koulun tukea. Haluamme kittää meidän opetttajia ja valvojia tuesta ja erityisesesti iso kiitos XAMK:n Proto Studion Jani Ruotsalaiselle, Maarit Vahvaselle ja Tuomas Hellsteinille.

Toivomme että sinulla on yhtä hauskaa peliä pelatessa kun meillä oli sitä tehdessä (ja se oli tosi hauskaa!)

%d bloggers like this: